Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΠΕΤΣΑΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ» ΚΑΙ «ΔΙΑΠΛΟΚΗ»

Τις χρησιμοποιεί μάλιστα όταν μιλάει για το Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ ο ίδιος δεν εγκαινίασε τίποτα άλλο από μουσαμάδες, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει καλά τις λέξεις «εργολάβος» και «διαπλοκή», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για την 84η ΔΕΘ.

«Τις χρησιμοποιεί μάλιστα όταν μιλάει για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ ο ίδιος, παρά τη γνώση του στο θέμα δεν εγκαινίασε τίποτα άλλο από "μουσαμάδες»..."», συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Του θυμίζουμε την πρόσφατη κοινή δήλωση όλων των φορέων της πόλης, που καταλήγει ως εξής: "Η ενδεδειγμένη, ταχύτερη και οικονομικότερη λύση για την ολοκλήρωση του έργου και την ανάδειξη των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου είναι να ακολουθηθεί η μέθοδος της απόσπασης, εκσκαφής και επανατοποθέτησής τους, όπως έγινε και στον γειτονικό σταθμό της Αγίας Σοφίας"». 

«Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός τόνισε στη ΔΕΘ ότι η πρόταση της κυβέρνησης διασφαλίζει την προστασία των αρχαιοτήτων, ότι δεν θα εκτοξευθεί το κόστος και ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Έτσι ώστε, επιτέλους, οι Θεσσαλονικείς να έχουν "και Μετρό και αρχαία"», επισήμανε ο ίδιος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ