Skip to main content

Pfizer Hellas: Πλατινένιο και Χρυσό Βραβείο για τη στρατηγική «Diversity Equity & Inclusion» στα HR Awards 2023

Στην ευρύτερη κατηγορία «Future of Work», η Pfizer Hellas απέσπασε το PLATINUM και το GOLD βραβείο στην κατηγορία Diversity, Equity & Inclusion Initiatives/Strategy

Η Pfizer Hellas διακρίθηκε με δύο βραβεία στο πλαίσιο των φετινών HR Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων και των ομάδων HR.

Στην ευρύτερη κατηγορία «Future of Work», η Pfizer Hellas απέσπασε το PLATINUM και το GOLD βραβείο στην κατηγορία Diversity, Equity & Inclusion Initiatives/Strategy. Στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβεύονται οι εταιρείες και οργανισμοί που υπηρετούν με αριστεία και διαμορφώνουν το Νέο Μέλλον της Εργασίας τόσο στη διαμόρφωση της εμπειρίας των εργαζομένων στο εσωτερικό εργασιακό περιβάλλον όσο και για την μεταφορά του οράματος/αξιών στο ευρύτερο κοινωνικό οικοσύστημα.

Τα βραβεία παρέλαβε η Eιρήνη Παγανοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer, η οποία δήλωσε: «To σημαντικότερο κεφάλαιο για κάθε Οργανισμό είναι οι άνθρωποί του. Και εμείς στη Pfizer Hellas επενδύουμε καθημερινά στους ανθρώπους μας, προσφέροντάς τους ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει τη Διαφορετικότητα, τη Συμπερίληψη και την Ισότιμη αντιμετώπιση. Oι διακρίσεις της Pfizer Hellas στα HR Awards είναι μια ακόμα αναγνώριση της στρατηγικής μας αλλά και των δράσεων που υλοποιούμε με επίκεντρο την εργασιακή και προσωπική ευημερία κάθε εργαζόμενου».

Διαβάστε περισσότερα στο e-farmako.