Skip to main content

Ποια καταστήματα βραβεύθηκαν για τις βιτρίνες τους στο ΦΚΘ (φωτο)

Καλύτερη βιτρίνα στον διαγωνισμό του ΕΣΘ με θέμα «Φεστιβάλ Κινηματογράφου» αναδείχθηκε η βιτρίνα του καταστήματος «Εν λευκώ»

Η βιτρίνα του καταστήματος «Εν λευκώ» (κεντρική φωτογραφία), στην οδό Τσιμισκή 25, αναδείχθηκε καλύτερη βιτρίνα στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με θέμα «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» και για τον οποίο είχε γράψει αναλυτικά η Voria.gr.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΘ, η ανταπόκριση και παρουσία των καταστημάτων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (1916-2016), σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του Διαγωνισμού, ήτοι ο κ. Μπερνάρ Κουόμο (Αρχιτέκτονας), η κα Λενιώ Παπαντωνοπούλου (Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια Εκθέσεων) και ο κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης (τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης) επισκέφτηκαν τα διαγωνιζόμενα καταστήματα και στη συνέχεια συνεδρίασαν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναδείξουν την καλύτερη βιτρίνα.

Καλύτερη βιτρίνα στον Διαγωνισμό με θέμα «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» αναδείχθηκε η βιτρίνα του καταστήματος «Εν λευκώ» (Τσιμισκή 25).

Επιπλέον, λόγω των πολλών καλών συμμετοχών, η επιτροπή του Διαγωνισμού αποφάσισε να χορηγήσει επαίνους στα καταστήματα: LENIART (Βας. Γεωργίου 23), Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ (Χρ. Σμύρνης 6), ΧΙΟΝΙΔΗΣ (Π. Μελά 32).

Η απονομή του δώρου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον στον Διαγωνισμό Βιτρίνας, δείχνοντας με αυτόν το τρόπο ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ελληνικό εμπόριο, οι συνάδελφοι έμποροι σκέφτονται θετικά και προβάλουν τόσο την προσπάθειά τους, όσο και έναν σημαντικό θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, σε έναν μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. Ευχαριστούμε επίσης, τόσο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης όσο και τα μέλη της Επιτροπής του Διαγωνισμού, που ανταποκρίθηκαν ενεργά στη συγκεκριμένη επιτυχημένη πρωτοβουλία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

LENIART

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ