Skip to main content

Πυρά Σιμόπουλου κατά Μυλόπουλου για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ενδιαφέρεται μόνο για την προπαγάνδα.

Επίθεση κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο εξαπολύει ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, με φόντο την παρουσία βαγονιού του Μετρό Θεσσαλονίκης στην 83η ΔΕΘ.

Ο κ. Σιμόπουλος παρουσιάζει φωτογραφίες του κ. Μυλόπουλου από την περασμένη χρονιά και από φέτος με βαγόνι του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ενδιαφέρεται μόνο για την προπαγάνδα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σιμόπουλου:

Πρώτη Φωτογραφία: Ο κ. Μυλόπουλος της Αττικό Μετρό στην περσινή ΔΕΘ, σε ένα σύμφωνα με τον ίδιο βαγόνι του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Δεύτερη Φωτογραφία: Ο κ. Μυλόπουλος αυτή τη εβδομάδα σε ένα διαφορετικό βαγόνι για το οποίο πάλι ισχυρίζεται ότι είναι βαγόνι του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Τι ισχύει; Το περσινό ήταν από άλλο έργο, ενώ στο φετινό δεν υπάρχουν τα ηλεκτρονικά συστήματα, τρανταχτή απόδειξη ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για την προπαγάνδα (εδώ ετοιμάζεται να εξαγγείλει ο κ.Τσίπρας και μετρό στο γήπεδο της Τούμπας).

Όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματα που δίνει ο κ.Μυλόπουλος, επειδή δεν θα έχει ο ίδιος σε λίγους μήνες την ευθύνη του έργου ώστε να του ζητηθούν ευθύνες, μπορεί άνετα να ισχυρίζεται ότι θέλει.

Υ.Γ.Με τα περί «και Μετρό και Αρχαία» στη Βενιζέλου τι γίνεται;