Skip to main content

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το πιο εύκολο scrub προσώπου

Εάν είσαι skincare lover τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις το παρακάτω scrub για το πρόσωπο που είναι πολύ απλό αλλά κάνει θαύματα.

Σίγουρα καμία από εμάς δεν είναι ευχαριστημένη που είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι αυτή την περίοδο, ωστόσο χρειάζεται να επικεντρωνόμαστε στα θετικά. Εκτός από τον πιο ουσιαστικό λόγο που είναι πως με το lockdown προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας από τον ιό, έχουμε επίσης την ευκαιρία να περιποιηθούμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας.

Εάν είσαι skincare lover τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις το παρακάτω scrub για το πρόσωπο. Είναι απλό και πολύ εύκολο, αλλά θα κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου και μπορείς να το φτιάξεις μόνο με δύο συστατικά.


Υλικά

2 κ.σ μαύρη ζάχαρη

2 κ.σ λάδι καρύδας

Η ζάχαρη είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσεις scrub για το πρόσωπο σου και να κάνεις φυσικό πίλινγκ. Χρησιμοποίησε λοιπόν τα παραπάνω δύο υλικά και τοποθέτησε τα σε ένα μικρό μπολ. Ανακάτεψε τα και τοποθέτησα τα στο πρόσωπο σου. Με απαλές και κυκλικές κινήσεις τρίψε το scrub στην επιδερμίδα σου, αφού με αυτό τον τρόπο θα αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, καθάρισε την επιδερμίδα σου με άφθονο νερό και εφάρμοσε την ενυδατική σου. Χρειάζεται μόνο να σου υπενθυμίσουμε πως οι κινήσεις σου θα πρέπει να μην είναι πολύ έντονες, αλλά απαλές και προσεκτικές για να μην τραυματίσεις την επιδερμίδα σου.

Πηγή: instyle.gr