Skip to main content

Protergia Value Student και... δεν θα σε δυσκολέψει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ

Η εταιρεία έδωσε εξετάσεις και πέτυχε το ιδανικό πρόγραμμα για νέους φοιτητές και φοιτήτριες

Η Protergia - αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης -όπως αναφέρεται- ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα- έδωσε εξετάσεις και πέτυχε το ιδανικό πρόγραμμα για νέους φοιτητές και φοιτήτριες, όπως λέει η εταιρεία.

Όπως λέει η Protergia, τη συναρπαστική περίοδο της φοιτητικής ζωής όλα είναι καινούρια. Νέες εμπειρίες, αλλά και νέες προκλήσεις. Όλα μπορούν να σε δυσκολέψουν, εκτός από το ρεύμα σου! Γιατί με το Protergia Value Student η ενέργεια γίνεται προσιτή για νέους και νέες που ξεκινούν το νέο αυτό κεφάλαιο της φοιτητικής ζωής:

• Χαμηλή τιμή ανεξαρτήτως κατανάλωσης

Φοιτητές και φοιτήτριες  απολαμβάνουν την ενέργεια που χρειάζονται  σε χαμηλές τιμές κιλοβατώρας ανεξάρτητα του πόσο καταναλώνουν

• Δωρεάν τα 10 πρώτα πάγια

Η Protergia αναγνωρίζει τη σημασία κάθε νέας αρχής για τους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες. Γι' αυτό, προσφέρει δωρεάν τα πάγια των 10 πρώτων μηνών, για να ξεκινήσουν τη φοιτητική τους ζωή με ευκολία.

• Χωρίς δέσμευση

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δε θα υποχρεούνται σε δεσμεύσεις παραμονής. Το Protergia Value Student είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ευελιξία.

• Με πλήρη συμμετοχή στις κρατικές επιδοτήσεις

Βonus! Συμμετοχή σε μεγάλη κλήρωση: Όλοι οι νέοι πελάτες Protergia Value Student θα μπαίνουν σε κλήρωση για 10 δωροεπιταγές αξίας 1.000€/έκαστη από τον Κωτσόβολο, για δώρα τεχνολογίας.

«Με το Protergia Value Student και δε θα σε δυσκολέψει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

…και με το myprotergia και mywatt δε θα χρειάζεσαι και κανέναν, αφού όλα είναι στο χέρι σου!», σημειώνεται στο σχετικό δελτίο.

Μπορείτε να βρείτε το προϊόν Value Student τόσο στα καταστήματα της Protergia όσο και της WATT+VOLT, καθώς και σε όλα τα κανάλια πώλησής τους.

Επιπλέον, στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι νέοι πελάτες της Protergia και της WATT+VOLT

Δείτε τη νέα διαφήμιση: