Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Εργαζόμενος στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής της ΕΡΤ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ ειδικό συνεργείο απολυμαίνει το χώρο.

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

Ειδικότερα, εργαζόμενος στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρέθηκε θετικός στον ιό. Η διοίκηση ενημερώνει ότι ακολούθησε τις οδηγίες, ενώ ειδικό συνεργείο θα απολυμάνει τον χώρο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει τον χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.

Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ