Skip to main content

Ψωμιάδης κατά Αυγενάκη: Παιδονόμος με ύφος χιλίων καρδιναλίων

Σκληρή ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης εναντίον του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ με αφορμή τη χτεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας.

Λάβρος κατά του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών», Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης δεν φείδεται χαρακτηρισμών σε ανακοίνωση - σχολιασμό της χτεσινής επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στη Θεσσαλονίκη και της συμμετοχής του στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ψωμιάδης λέει ότι η τακτική Αυγενάκη θυμίζει «παιδονόμο», θυμίζει ότι είχε διαγραφεί από το κόμμα της ΝΔ και του αποδίδει «ύφος χιλίων καρδιναλίων», ενώ κάνει λόγο για «θλιβερή χειραγώγηση» στελεχών της ΝΔ.

Κι όλα αυτά από τις παραινέσεις του κ. Αυγενάκη να ταχθούν όλα τα στελέχη της ΝΔ με την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ψωμιάδης ενοχλημένος αναφέρει στη δήλωση - σχόλιό του τα εξής: «Με τακτικές που θυμίζουν παιδονόμο άλλων εποχών, ο άλλοτε διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία Λευτέρης Αυγενάκης ήρθε στη Θεσσαλονίκη με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να επιβάλει κομματική πειθαρχία, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Μόνο ως θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η απόπειρα χειραγώγησης έμπειρων και καταξιωμένων τοπικών στελεχών, η πλήρης επιβολή αυστηρά κομματικών χαρακτηριστικών σε μια εκλογική μάχη που είναι καθαρά αυτοδιοικητική, αφορά το μέλλον του δήμου μας. Προτρέπω τον κύριο Αυγενάκη να θυμηθεί πως μας βρήκε στη Νέα Δημοκρατία, να ασχοληθεί με την ολοκλήρωση της συγγραφής των βιβλίων του, να αφήσει στην άκρη τις κούφιες απειλές. Οι κινήσεις του μαρτυρούν άνθρωπο που έχει χάσει τη ψυχραιμία του. Και αυτό μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα θα έχει για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα που –σήμερα- ανήκει...».