Skip to main content

Ψωμιάδης: «Ναι» στην καρναβαλική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, αλλά από του χρόνου

Να μη γίνει φέτος η παρέλαση του καρναβαλιού ζητά με δήλωσή του ο κ. Ψωμιάδης, αφού δεν συμφωνούν Τροχαία και Δήμος. Να προετοιμαστεί καλύτερα και να γίνει του χρόνου, λέει.

Αποστάσεις από όσους θέλουν να παρελάσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν το καρναβάλι, παίρνει ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Αναζητείται... Βασίλισσα για την καρναβαλική παρέλαση-συλλαληλητήριο

Ο κ. Ψωμιάδης σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει ότι το καρναβάλι καλό θα ήταν να αναβληθεί εφόσον υπάρχει αντίθετη άποψη της Αστυνομίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και να προετοιμαστεί καλύτερα, ώστε να γίνει την επόμενη χρονιά.

Η δήλωση του κ. Ψωμιάδη είναι η εξής: «Τον τελευταίο μήνα έχει εμπλακεί το όνομά μου στην παρέλαση καρναβαλιού που είχαν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν μια παρέα φίλων. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτή η εκδήλωση για να πραγματοποιηθεί έπρεπε να εξασφαλιστούν άδειες από δήμο και τροχαία, αλλιώς δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω. Μέχρι και σήμερα φαίνεται ότι οι άδειες αυτές δεν έχουν εκδοθεί. Θερμά παρακαλώ τους επικεφαλής της εκδήλωσης να μην εμπλακούν σε περιπέτειες και φέρουν σε δύσκολη θέση δήμο και αστυνομία. Θεωρώ ότι έχουμε τον απαραίτητο χρόνο μέχρι το επόμενο έτος να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Παρέλαση καρναβαλιού πιστεύω ότι πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με τη συμμετοχή και άλλων εμπλεκόμενων φορέων και λαού».