Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

ΡΕΝΤΙΝΑ:ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

Οι σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Καταδρομών συνεξετάστηκαν σε πλήθος αντικειμένων στο ΚΕΑΠ

Εντυπωσιακές εικόνες από νυχτερινή εκπαίδευση που έλαβε χώρα την Τρίτη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αλκιβιάδη Στεφανή, έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ.

Στο ΚΕΑΠ, παράλληλα με την εκπαίδευση της ΙΙας Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), διεξάγεται το Σχολείο Καταδρομών.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ παρακολούθησε τακτική άσκηση, κατά την οποία οι σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Καταδρομών, συνεξετάστηκαν σε πλήθος αντικειμένων.

Με τη λήξη της ασκήσεως, ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία προς το προσωπικό του ΚΕΑΠ, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, κατά την οποία, σύμφωνα με το ΓΕΣ:

- «Κατέδειξε για μία ακόμη φορά το όραμα του ΓΕΣ, για τον Αξιωματικό του μέλλοντος.

- Συνέστησε στο προσωπικό, να συνδυάζει πάντα τις αρετές του χαρακτήρα με την σκληρή δουλειά, την θεωρία με την τεχνική κατάρτιση και την γνώση με την αυτενέργεια.

- Εξήρε το υψηλό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα και το επίπεδο των εκπαιδευτών του ΚΕΑΠ.

- Επεσήμανε στα νεαρά κυρίως στελέχη, τη σημασία που έχει η απόκτηση εμπειριών και η πρόσληψη παραστάσεων για την επαγγελματική τους ολοκλήρωση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ