Skip to main content

Ρώσοι φαρσέρ υποδύθηκαν στον Τζορτζ Μπους τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι και αυτός τους πίστεψε

Oι Ρώσοι φαρσέρ -γνωστοί με τα ψευδώνυμα- Βόβαν και Λέξους τηλεφώνησαν στον Τζορτζ Μπους και ο ένας τον έπεισε ότι είναι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι

«Θύμα» δύο διάσημων Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ότι «στην Ουκρανία λειτουργούν αμερικανικά εργαστήρια βιολογικού πολέμου», μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, οι Ρώσοι φαρσέρ -γνωστοί με τα ψευδώνυμα- Βόβαν και Λέξους, τηλεφώνησαν στον Τζορτζ Μπους και ο ένας από τους δύο έπεισε ότι είναι ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Στη μαγνητοφωνημένη συνομιλία, ο φερόμενος ως Ζελένσκι «ακούγεται να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και να λέει ότι οι Ουκρανοί κατάφεραν να διατηρήσουν την κληρονομιά τους: «Τα βιολογικά εργαστήρια που χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικανούς. Ο Μπους ακούγεται να απαντά θετικά.

Στη συνέχεια οι δύο φαρσέρ λένε στον πρώην πρόεδρο ότι «η Ουκρανική κυβέρνηση κατάφερε να μεταφέρει τα βιολογικά εργαστήρια σε ασφαλές μέρος, και έτσι οι Ρώσοι δεν πήραν τίποτα». Ο Μπους φέρεται να επιβεβαίωσε και πάλι την πληροφορία.

Η «συνομιλία» παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό μαραθώνιο και οι δύο φαρσέρ υποσχέθηκαν να παρουσιάσουν και νέα αποσπάσματα μιας συνομιλίας με τον Τζορτζ Μπους στο πρόγραμμα «ViL Show», στο Rutube.

Τα πραγματικά ονόματα των δύο φαρσέρ είναι Βλαντιμίρ Κουζνετσόφ και Αλεξέι Στολιάροφ. Πρόκειται για ένα ρωσικό κωμικό δίδυμο, γνωστό για τις τηλεφωνικές τους φάρσες σε μια σειρά επιφανών ατόμων.

Πηγή: naftemporiki.gr