Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ (VIDEO)

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν για να της μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα.

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά γύρω στις 12.30, στις φυλακές Κορυδαλλού, η αδερφή της, Δήμητρα, η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου και ο πατριός της.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα, ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο των φυλακών.Πρώτο επισκεπτήριο στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα που διανύει την τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης.

Η ίδια φέρεται να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της 9χρονης κόρης τους, ενώ χτες το μεσημέρι ο 30χρονος μετέβη εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει.

Πηγή: protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ