Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΣΑΓΚΑΗ: ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗΣ KLEEMANN ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο πρωθυπουργός παρουσία των αδερφών Κουκούντζου εγκαινίασε τη νέα μονάδα παραγωγής ανελκυστήρων της ελληνικής εταιρείας στη Σαγκάη

Τα εγκαίνια της νέας μονάδας παραγωγής των ανελκυστήρων της βορειοελλαδικής εταιρείας Kleemann από το Κιλκίς πραγματοποίησε στη Σαγκάη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον δήμαρχο της πόλης και τους αδερφούς Κουκούντζου, ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Ο πρωθυπουργός κατά την είσοδό του έγραψε στον τοίχο των ευχών «Καλή Επιτυχία» και στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια σε αυτή την εταιρεία που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει κάνοντας επενδύσεις και εκτός συνόρων όπως αυτή στην Κίνα. «Αποδείξατε ότι σε αυτόν τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να επιβιώσουν και να κυριαρχήσουν. Μας κάνετε υπερήφανους», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ευχαρίστησε τις κινεζικές αρχές για τη συνεργασία με την ελληνική εταιρεία.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι στόχος του είναι η Ελλάδα να είναι μια χώρα ελκυστική στις ξένες επενδύσεις και υπογράμμισε: «Θέλω οι πρώτες κουβέντες των ελληνικών Αρχών σε εκείνους που έρχονται να επενδύσουν στην Ελλάδα να είναι "πώς μπορώ να σας βοηθήσω;"». «Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», συνέχισε ενώ πρόσθεσε για την Kleemann ότι είναι μια εταιρεία που φροντίζει τους υπαλλήλους της και δίνει το παράδειγμα και σε άλλες ελληνικές και κινεζικές εταιρείες.

«Είστε μοντέλο εξωστρέφειας», συμπλήρωσε και συνεχάρη τα αδέρφια Κουκούντζου που, όπως σημείωσε, γρήγορα κατάλαβαν τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων προβλήθηκε βίντεο με την πορεία της εταιρείας η οποία ξεκίνησε το 1983 με 10 υπαλλήλους και σήμερα απασχολεί συνολικά περίπου 1.500 ανθρώπους στην Ελλάδα και σε μονάδες παραγωγής στο εξωτερικό ενώ κάνει εξαγωγές σε 100 χώρες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ