Skip to main content

Σάκης Τζακόπουλος: Στηρίζει Αγγελούδη για τον β΄ γύρο στον δήμο Θεσσαλονίκης

Ο κ. Τζακόπουλος είχε συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο

Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ανακοίνωσε ο Σάκης Τζακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στον συνδυασμό του Σπύρου Πέγκα και δεν κατάφερε να εκλεγεί. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη: θα στηρίξω τον Στέλιο Αγγελούδη στις 15 Οκτωβρίου και θα προσπαθήσω να αλλάξω την πόλη μου προς το καλύτερο από μία θέση ενεργού πολίτη όπως πάντα».

Σημειώνει ότι «το δίλημμα είναι απλό αλλά κρίσιμο: εμπιστευόμαστε για μία ακόμη θητεία τη σημερινή Δημοτική Αρχή με όλα όσα έχει καταγράψει στο παθητικό της ή δίνουμε μία ευκαιρία σε μία νέα, καθαρή και αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση».

Ο κ. Τζακόπουλος συναντήθηκε με τον Στέλιο Αγγελούδη. «Συζητήσαμε, ταυτιστήκαμε σε προγραμματικό επίπεδο, συμφωνήσαμε και προχωράμε πλέον μπροστά», αναφέρει.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, καθώς θα προκύψει διοίκηση στη Θεσσαλονίκη για την επόμενη πενταετία. Στο πλαίσιο αυτό καλώ όλους τους συμπολίτες μου να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τον Στέλιο Αγγελούδη για μία διοίκηση στη Θεσσαλονίκη, που θα βάλει ξανά την πόλη μας στο "μονοπάτι" της προόδου», τονίζει ο κ. Τζακόπουλος.