Skip to main content

Σάλος με την ανακοίνωση διευθύντριας των My Market προς εργαζόμενους

Αντιδράσεις από ενώσεις εργαζομένων για το περιστατικό-Καταδικάζει η εταιρεία με ανακοίνωση της τη συγκεκριμένη πρακτική.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ανακοίνωσης της περιφερειακής διευθύντριας καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market» προς τους εργαζόμενους, τους οποίους καλεί να είναι χαρούμενοι για το γεγονός ότι έχουν δουλειά, αλλά και για το ότι λαμβάνουν 300 ευρώ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση που έχει τη μορφή memo και υπογράφεται από το στέλεχος της εταιρείας αναφέρει τους «λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.
    Επειδή έχετε δουλειά.
    Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300€ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
    Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
    Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
    Επειδή πληρώνεστε για αυτό.
    Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
    Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.
Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα».


Η απάντηση της εταιρείας

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και επισημαίνει:

«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα – και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος – ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».