Skip to main content

SAP Hellas: Συνέδριο πληροφορικής για στελέχη επιχειρήσεων Β. Ελλάδος

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ενημερωθούν τα στελέχη για τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Συνέδριο πληροφορικής «SAP NOW Thessaloniki 2018» διοργανώνει η SAP Hellas την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «The Intelligent Enterprise».

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η εκδήλωση SAP NOW Thessaloniki 2018 προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε εταιρεία ή οργανισμό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. To συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των:  Real Consulting, Inergo, Supernova Consulting, PwC, Alexander Moore, Byte, IB Solutions.

Το πρόγραμμα για την εκδήλωση θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ