Skip to main content

Σέρρες: Συνάντηση του δημάρχου Σιντικής με τον Νίκο Χαρδαλιά

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση τους

Τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη επισκέφτηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, δεδομένου ότι τους δύο τους συνδέονται με στενούς φιλικούς δεσμούς από τη θητεία του κ. Χαρδαλιά στην αυτοδιοίκηση.

Κατά την υποδοχή, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης καλωσόρισε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας στο Σιδηρόκαστρο και σημείωσε: «Σήμερα υποδεχόμαστε ένα φίλο, έναν πρώην αυτοδιοικητικό και έναν σημαντικό συνεργάτη κατά τη θητεία του ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, καθώς η επικοινωνία μας ήταν συνεχής και καθημερινή», ενώ αναφέρθηκε στην αναβίωση της μάχης των οχυρών και μιας σειράς θεμάτων, τα οποία θα αναλυθούν διεξοδικά στη συνάντηση που δεσμεύτηκε ο κ.Χαρδαλιάς ότι θα έχουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε τη συνεργασία που είχε με τον δήμαρχο Σιντικής στο παρελθόν, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι δήμοι για την ανάπτυξη των περιοχών τους μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση στέκεται αρωγός και κατέληξε ότι αυτό που προέχει είναι να υπάρχει σταθερότητα για την ανάπτυξη στη χώρα.

Τον Υφυπουργό συνόδευσαν οι βουλευτές Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης, αλλά και οι Πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΝΔ Σερρών και της ΔΗΜΤΟ Σιντικής Θεόδωρος Καμπούρης και Δημήτρης Καπουκρανίδης, ενώ τον υποδέχτηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Σιντικής, οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Τσίντσιος και Κυριάκος Μαυροφρύδης, αλλά και οι Πρόεδροι των ΔΕΥΑΣΙ και ΑΠΟΔΡΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης και Άρης Παπαδόπουλος.