Skip to main content

Σιγάλας: Θέλουμε να κάνουμε λίγο καλύτερο τον Ηρακλή (video)

«Θέλω να δουλεύουμε καλά και να το βάζουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε από αυτό», δήλωσε ο βοηθός του Ηλία Καντζούρη στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Το λιθαράκι τους προκειμένου να βελτιωθεί ο Ηρακλής επιθυμούν να βάλουν τόσο ο ίδιος όσο και ο κόουτς, Ηλίας Καντζούρης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο βοηθός του νέου προπονητή στον «κυανόλευκο» πάγκο:

«Ο Ηλίας μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, ήθελα να τον ακολουθήσω. Θέλουμε να κάνουμε λίγο καλύτερη την ομάδα, αυτός είναι ο στόχος κάθε προπονητή. Θέλω να ακολουθούν τις εντολές οι παίκτες, να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι ατομικά. Θέλω να δουλεύουμε καλά και να το βάζουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε από αυτό.

Ο Ηρακλής επέστρεψε και είναι σε καλή κατάσταση είναι πολύ σημαντικό, αν δεν υπάρξουν προβλήματα στη συνέχεια και το θέμα μας είναι μόνο αγωνιστικό, θα πετύχουμε τον στόχο να γίνουμε καλύτεροι.

Πιστεύω όσο περισσότερα δίνεις στον κόσμο, τόσο περισσότερα σου δίνουν. Οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης είναι δίπλα στις ομάδες τους, αυτό έχουν αποδείξει τόσο καιρό με όσα προβλήματα και αν έχουν, αυτό ισχύει και για τους φιλάθλους του Ηρακλή».