Skip to main content

Σήμερα και αύριο το Flea Market Thessaloniki στη ΔΕΘ

Μια αγορά γεμάτη φρέσκιες ιδέες, πρωτοποριακές προτάσεις και φυσικά υπέροχα, άλλοτε σπάνια κι άλλοτε κλασικά, προϊόντα

Επιστρέφει σήμερα και αύριο για 7η συνεχόμενη χρονιά, η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Θεσσαλονίκης, το Flea Market Thessaloniki, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, κάτω από το Τόξο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η φετινή διοργάνωση με 100 και πλέον συμμετέχοντες, αποτελεί το μεγαλύτερο flea market στην Ελλάδα. Για δύο μέρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, ο κόσμος θα μπορεί να ανακαλύπτει προϊόντα, απολαμβάνει μουσική και φαγητό, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες για τις εξελίξεις στον κόσμο του εμπορίου, να προβάλλουν τα προϊόντα τους και φυσικά να έρθουν σε επαφή με το αγοραστικό κοινό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Flea market Thessaloniki που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, είναι μια αγορά γεμάτη φρέσκιες ιδέες, πρωτοποριακές προτάσεις και φυσικά υπέροχα, άλλοτε σπάνια κι άλλοτε κλασικά, προϊόντα. Μπορεί κανείς να βρει αντικείμενα και έργα τέχνης, είδη σπιτιού, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, βιολογικά προϊόντα, βινύλια, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, νόστιμες λιχουδιές και φυσικά την υπέροχη αύρα της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης DJ’ s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του 1055Rock θα δημιουργούν ένα μουσικό χάλι που θα συνοδεύει τη διάθεση των επισκεπτών.

Το Flea Market σημαίνει υπαίθρια αγορά ή πιο λαϊκά γιουσουρούμ και σκοπός της, όπως επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι αρχικά η αγοροπωλησία αλλά η συνάντηση, η επαφή, η γνωριμία. Γι’ αυτό και ο επισκέπτης δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσει για να ψυχαγωγηθεί.