Skip to main content

Σιμόπουλος: Και 103.000 υπογραφές για την απόφαση του ΚΑΣ αν χρειαστεί

Θα μαζέψουμε 10.3000 να διαδηλώσουν υπέρ της απόφασης του ΚΑΣ για απόσπαση και επανατοποθέτηση και όχι μόνο 3000, τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.

Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται και για τη μελλοντική της πορεία την ήττα όσων πολιτικά εργαλοιοποίησαν το θέμα με τις αρχαιότητες στη Βενιζέλου ή θεωρούν ότι στην πόλη μας κατέχουν αποκλειστικά το προνόμιο της ευαισθησίας, αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, σχετικά με την απόφαση του ΚΑΣ για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου.

Παράλληλα, τόνισε ότι αν χρειαστεί «θα «μαζέψουμε» 103.000 να διαδηλώσουν υπέρ της απόφασης του ΚΑΣ για απόσπαση και επανατοποθέτηση και όχι μόνο 3000».

«Η Κυβέρνηση, βέβαια, πρέπει να φροντίσει εντός των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού να επαναφέρει τις αρχαιότητες και να δημιουργήσει ένα σταθμό-μουσείο και έτσι να αποστομώσει πλήρως τις «Κασσάνδρες» που σήμερα «φωνασκούν» με συνεχείς ανακοινώσεις ή δηλώσεις», καταλήγει ο κ. Σιμόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται και για τη μελλοντική της πορεία την ήττα όσων πολιτικά εργαλοιοποίησαν το θέμα με τις αρχαιότητες στη Βενιζέλου ή θεωρούν ότι στην πόλη μας κατέχουν αποκλειστικά το προνόμιο της ευαισθησίας. Αν χρειαστεί μάλιστα θα «μαζέψουμε» 103000 να διαδηλώσουν υπέρ της απόφασης του ΚΑΣ για απόσπαση και επανατοποθέτηση και όχι μόνο 3000. Οι καιροί άλλαξαν. Η Κυβέρνηση, βέβαια, πρέπει να φροντίσει εντός των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού να επαναφέρει τις αρχαιότητες και να δημιουργήσει ένα σταθμό-μουσείο και έτσι να αποστομώσει πλήρως τις «Κασσάνδρες» που σήμερα «φωνασκούν» με συνεχείς ανακοινώσεις ή δηλώσεις.