Skip to main content

Χαλκιδική: Επικοινωνία Οσμάνι - Δένδια για τον 31χρονο αγνοούμενο- Συνεχίζονται οι έρευνες

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ζήτησε από τον Έλληνα ομόλογό του τη συνέχιση των ερευνών για τον 31χρονο αγνοούμενο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι είχε ο Νίκος Δένδιας όπου συζήτησαν την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 31χρονου Μάρτιν στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το πρακτορείο της γειτονικής χώρας MIA, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Οσμάνι ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα παρά την εκπνοή της προβλεπόμενης προθεσμίας των 72 ωρών, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να τον ενημερώνει ότι έχει ήδη ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση των ερευνών.

Διαβάστε: Αυτός είναι ο 31χρονος Μάρτιν Γιοβανόφσκι που αγνοείται στο Ποσείδι Χαλκιδικής (φωτο)

Ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας ευχαρίστησε την Ελληνική Ακτοπλοϊκή Υπηρεσία, την Πολεμική Αεροπορία και τους εθελοντές της περιοχής για τη συμμετοχή στην έρευνα.

Όπως επισημαίνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο της γειτονικής χώρας, η πλευρά της Βόρειας Μακεδονίας κατέθεσε ήδη επίσημο αίτημα για τη συνέχιση των ερευνών, κάτι που ωστόσο έχει ήδη αποφασιστεί από τις ελληνικές αρχές.