Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 47ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Το χειρόγραφο σημείωμά της αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση εξαφάνισης της 47χρονης που αγνοείται από τις 6 Οκτωβρίου.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας από το Κορδελιό Θεσσαλονίκη, Βάιας Οικονόμου, η οποία αγνοείται από τις 6 Οκτωβρίου, ενώ το χειρόγραφο σημείωμά της αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της 47χρονης μαθηματικού δηλώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο αστυνομικό τμήμα Κορδελιού-Ευόσμου από την αδερφή της, η οποία είχε μιλήσει τηλεφωνικά το πρωί της 6ης Οκτωβρίου με την Βαΐα. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής η Βαΐα είχε συνομιλήσει στο τηλέφωνο και με τη μητέρα της. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνται για το χειρότερο.

Η 47χρονη μαθηματικός ζούσε στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.

«Τελευταία φορά μαζί της μίλησα την Παρασκευή το μεσημέρι. Την κόρη της θα την συναντούσε το Σάββατο το απόγευμα. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις , είναι τα πράγματα , πάρα πολύ σοβαρά και δύσκολα», δήλωσε η αδελφή της στο Πρώτο Θέμα.

Το στοιχείο-κλειδί

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η 47χρονη είχε χάσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού της επειδή διεγνώσθη με κάποιες ψυχολογικές διαταραχές. Για τον λόγο αυτό, πριν από λίγους μήνες, συνοδευόμενη από τον θείο της, επισκέφθηκε τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου για να τον συμβουλευτεί.

Ο ίδιος, μιλώντας στο STAR, αποκάλυψε το στοιχείο εκείνο που πιστεύει ότι θα ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση.

«Έχω την αίσθηση ότι θα βοηθήσει η κατάθεση του φακέλου που συνοδεύεται από το χειρόγραφο πολυσέλιδο σημείωμά της, το οποίο είχε δώσει και σε μένα. Θα βοηθήσει τις αρχές να προσανατολιστούν», λέει ο Σταύρος Γεωργίου.

«Η Βάια δεν έχανε συναντήσεις με το παιδί, ποτέ. Όσο και οικονομικά να ήτανε δύσκολα...και τη θαύμαζα γι’ αυτό ως ένα σημείο, γιατί πλήρωνε βενζίνες, πηγαινοερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα στη Χαλκιδική, για να τη συναντάει αυτές τις συγκεκριμένες ώρες που είχε» δηλώνει γειτόνισσα της.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της και το αυτοκίνητό της, βρέθηκαν στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία αναζητά ένα άτομο με το οποίο φαίνεται να είχε μιλήσει τηλεφωνικά η 47χρονη. Το άτομο αυτό όμως δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ