Skip to main content

Συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι η ΝΔ Θεσσαλονίκης υπό τον Ν. Κακλαμάνη

Ήδη τα μηνύματα στη Νέα Δημοκρατία για κινητοποίηση του κόσμου εν όψει της συγκέντρωσης της Παρασκευής φτάνουν κατά κύματα...

Με τη διευρυμένη σύνθεσή της συνεδριάζει αύριο στις 12 το μεσημέρι η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης, παρουσία του Νικήτα Κακλαμάνη, προκειμένου να συντονιστεί ο κομματικός μηχανισμός και να κινητοποιηθεί ο «γαλάζιος» κόσμος, ώστε να δώσει δυναμικό παρών στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση, με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή.

Ήδη μηνύματα έχουν λάβει όλα τα κομματικά στελέχη, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, για να παραστούν στην εκδήλωση στην Α' προβλήτα του λιμανιού, στις 8 το βράδυ της Παρασκευής.

Παρά το γεγονός ότι την ίδια μέρα υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν προετοιμάσει τις δικές τους τελικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, όπως και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, η «οδηγία» είναι ότι η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να σταλεί μήνυμα νίκης για τις ευρωεκλογές.

Το διακύβευμα εξάλλου είναι μεγάλο και από σήμερα με sms διάφορα στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές ενημερώνουν τα άτομα που έχουν στις λίστες τους για την ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Δεδομένου ότι θα έχει προηγηθεί και η αυριανή συγκέντρωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον ίδιο χώρο, στη ΝΔ θέλουν να κερδίσουν τη μάχη της εικόνας και να στείλουν μήνυμα συσπείρωσης του κόσμου, δεδομένου ότι θεωρούν πρόκριμα για τις βουλευτικές εκλογές το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Κακλαμάνης θα αναλάβει τον κεντρικό συντονισμό, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο, και τους προέδρους των ΝΟΔΕ, όπως και τους βουλευτές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και βουλευτές που έχουν ανακοινωθεί.