Skip to main content

Συνεργεία του δήμου σηκώνουν τραπεζοκαθίσματα στην Αγίου Μηνά (video)

Συνεργεία μετέβησαν σήμερα το μεσημέρι σε καταστήματα επί της οδού Αγίου Μηνά στα Άνω Λαδάδικα και σήκωσαν τραπέζια και καρέκλες.

Συνεχίζει τις δράσεις κατά των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Συνεργεία μετέβησαν σήμερα το μεσημέρι σε καταστήματα επί της οδού Αγίου Μηνά στα Άνω Λαδάδικα και σήκωσαν τραπέζια και καρέκλες που ήταν τοποθετημένα χωρίς την αντίστοιχη άδεια.

Νωρίτερα, τα συνεργεία μετέβησαν σε καταστήματα στην οδό Αριστοτέλους, στο κέντρο της πόλης και κατέσχεσαν εμπορεύματα που ήταν τοποθετημένα στον πεζόδρομο.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, Λευτέρη Κιοσέογλου, μετά από αυτές τις δράσεις του δήμου οι καταστηματάρχες δείχνουν να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία. Ωστόσο, μιλώντας στη Voria.gr ο κ. Κιοσέογλου σημείωσε ότι το πρόβλημα παραμένει τις Κυριακές, που δεν μπορούν να βγουν συνεργεία με δημοτικούς αστυνομικούς.

Όπως είπε, για να συμμετάσχουν δημοτικοί αστυνομικοί στις δράσεις τις Κυριακές, θα πρέπει να πληρωθούν επιπλέον, κάτι που είναι αδύνατον. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και κατά τις βραδινές ώρες, που οι δημοτικοί αστυνομικοί θα πρέπει να πληρωθούν υπερωρίες.