Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για Σαράφη: Μεγάλη θλίψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ

«Η Ν.Ε. Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με σεβασμό στην προσφορά του Σταύρου Σαράφη, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της»

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα Σταύρου Σαράφη, καθώς και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του κόμματος:

«Μεγάλη θλίψη στους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, προκάλεσε ο θάνατος του θρυλικού Σταύρου Σαράφη, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Καίσαρας του Δικεφάλου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 1967 ως το 1981 και με 136 γκολ σε 358 αγώνες παραμένει μέχρι σήμερα ο πρώτος σκόρερ στην Α΄ Εθνική κατηγορία στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 37 φορές και πέτυχε 7 γκολ.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο Σταύρος Σαράφης κόσμησε το ψηφοδέλτιο "Θεσσαλονίκη Μαζί", της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με σεβασμό στην προσφορά του Σταύρου Σαράφη, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του καθώς και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».