Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
x

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΐΟΥ

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis κάνοντας λόγο για «λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν (τα σκάνδαλα) και να αποδοθούν ευθύνες».

Συνέντευξη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, που τιτλοφορείται «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρωτιά στις 26 Μαΐου» φιλοξενεί αύριο η εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον και το αποτέλεσμα των επόμενων εθνικών εκλογών», εκτιμά το στέλεχος της κυβέρνησης και προσθέτει ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο».

Στη σκιά των εξελίξεων στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σκουρλέτης εξηγεί ότι «ο λαός μας ψήφισε για να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες έτσι ώστε η Δικαιοσύνη να δρα ανεμπόδιστα και απελευθερωμένα», κάνοντας λόγο για «λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν (σ.σ.: τα σκάνδαλα) και να αποδοθούν ευθύνες».

Προβλέποντας μια «βαθιά πολιτική σύγκρουση με σκληρά διλήμματα» στις 26 Μαΐου 2019, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγμάτων είναι η καρδιά του νέου αριστερού - προοδευτικού πόλου» μετά την επίσημη πρώτη της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι, καθώς «μιλάμε για έναν πολύχρωμο πόλο, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα της κάθε δύναμης σε ισότιμη βάση».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ