Skip to main content

Σπανός: Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούνε να παίζουν στον Άρη

«Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, η τύχη μας έλειψε. Μετά τις γιορτές θα επιστρέψουμε δριμύτεροι», δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»

Για τη δεύτερη σερί ισοπαλία του Άρη, αυτή τη φορά εναντίον του Παναιγιάλειου αλλά και για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Το ξέραμε ότι από την αρχή, ότι παίζαμε ένα δύσκολο ματς. Δεν ξέρω αν θα περάσουν αντίπαλοι από εδώ. Κάναμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Είχαμε 4-5 περιπτώσεις αλλά δεν τις τελειώσαμε όπως θα έπρεπε. Και βέβαια ότι φτάνει ένα ματς σε αυτό το σημείο, στο τέλος θα μπορούσαμε να δεχθούμε ένα γκολ, και να λέγαμε που φτάσαμε σήμερα, χάσαμε και το ματς. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, η τύχη μας έλειψε. Μετά τις γιορτές θα επιστρέψουμε δριμύτεροι».

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Άρης: «Κάναμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες. Όταν δεν το τελειώνεις και βάζεις τον αντίπαλο στο παιχνίδι, κινδυνεύεις κιόλας».

Για το ότι κινδύνεψε η ομάδα να χάσει: «Ένα παιχνίδι, το είπα και με τον ΟΦΗ, όταν δεν μπορείς να το πάρεις, δεν το χάνεις. Σήμερα κινδυνέψαμε άμεσα. Σε αυτό δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλο η ισοπαλία, άλλο να χάσεις ένα παιχνίδι».

Για την ενίσχυση: «Θα καθίσουμε με τον πρόεδρο και θα μιλήσουμε για τις μετεγγραφές, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται. Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούνε, και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής….».

Από τη μεριά του, ο προπονητής των «μελανόλευκων» Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη δυναμική και εξαιρετικούς παίκτες, που από το τίποτα μπορούν να βάλουν γκολ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Περιορίσαμε τον Άρη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτος στόχος είναι να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είπα στα παιδιά ότι είναι ένας βαθμός αλλά σαν τρίποντο ψυχολογίας. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την αγωνιστική ταυτότητα του Παναιγιάλειου:«Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου έβγαλε πράγματα. Στο αμυντικό μας παιχνίδι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, και αυτό που μας μένει είναι το επιθετικό κομμάτι, κυρίως στη κατοχή και τη μεταφορά μπάλας. Οι ευκαιρίες όλες χάνονται και όλες μπαίνουν».