Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΛΟΥ

Ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας φωτογράφος, θα συνεργαστεί στoυς Τομείς Art, Design, Μόδας και Ομορφιάς, για μία σειρά εξειδικευμένων Master Classes.

Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει για τους σπουδαστές Φωτογραφίας και Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με οδηγό τον Διεθνή φωτογράφο Μόδας, Δημήτρη Σκουλό. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από φωτογραφίες που υμνούν την ομορφιά: σε μεγάλα περιοδικά (VOGUE, ELLE, HARPER’S BAZAAR, MARIE CLAIRE, ESQUIRE, MADAME FIGARO) αλλά και κορυφαίες  διαφημιστικές καμπάνιες (L’Oreal Paris, Adidas Sports, Honda Cars). Ο Δημήτρης Σκουλός θα προσπαθήσει να διδάξει τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πως «όταν πιστεύεις στο όνειρό σου, κάνεις και τους άλλους να πιστεύουν σε αυτό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΕΚ, ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας φωτογράφος, θα συνεργαστεί στoυς Τομείς Art, Design, Μόδας και Ομορφιάς, για μία σειρά εξειδικευμένων Master Classes, με στόχο να εμπνεύσουν τους σπουδαστές αλλά και να τους δώσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις γύρω από τη δημιουργία εικόνων υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, που θα μπορούσαν να σταθούν στη βιομηχανία των εκδόσεων και της διαφήμισης.

Ο Δημήτρης Σκουλός θα συστηθεί στους σπουδαστές Φωτογραφίας, Μόδας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε ένα Meet – Up Session που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα (Κοδριγκτώνος 16) την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ