Skip to main content

Στα ημιτελικά του Mundial η Γαλλία, 2-0 την Ουρουγουάη (video)

Με σκόρερ τους Βαράν - Γκριεζμάν, οι «Τρικολόρ» απέκλεισαν τη «Σελέστε» και στους «4» θα παίξουν με τη νικήτρια του ζευγαριού Βραζιλία - Βέλγιο

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Mundial πανηγυρίζει η Γαλλία που επικράτησε με 0-2 της Ουρουγουάης στo «Nizhny Novgorod Stadium».

Οι «Τρικολόρ» άνοιξαν το σκορ στο 40΄όταν ο Αντουάν Γκριεζμάν εκτέλεσε φάουλ και ο Ραφαέλ Βαράν έπιασε την κεφαλιά καρφώνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ντιέγκο Μουσλέρα.

Το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάν κλείδωσε τη νίκη του στο 61΄όταν ο Πολ Πογκμπά πάσαρε στον Γκριεζμάν και αυτός εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Μουσλέρα να μην μπορεί να μπλοκάρει τη μπάλα που έφυγε από τα χέρια του καταλήγοντας στα δίχτυα.

Πλέον, η Γαλλία βρίσκεται στους «4» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Βραζιλία - Γαλλία (απόψε στις 21:00) την Τρίτη 10 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο «Saint Petersburg Stadium».

Οι συνθέσεις:

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γοδίν, Λασάλτ, Τορέιρα, Νάντες (73' Ουρεταβισκάγια), Βεσίνο, Μπεντανκούρ (59' Ροντρίγκες), Σουάρες, Στουάνι (59' Γκόμες).

Γαλλία (Ντεσάν): Λιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερνάντεζ, Πογκμπά, Καντέ, Εμπαπέ (88' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90+3' Φεκίρ), Τολισό (80' Ενζονζι), Ζιρού.