Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ MCDONALD’S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - DRIVE THRU ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το νέο εστιατόριο McDonald’s άνοιξε στη δυτική είσοδο τη Θεσσαλονίκης - Το 27ο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς στην Ελλάδα

Νέο εστιατόριο McDonald’s στη Θεσσαλονίκη άνοιξε την περασμένη Παρασκευή, 29 Ιουλίου, η Premier Capital Ελλάς, συνεχίζοντας το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο στην Ελλάδα. Το νέο εστιατόριο βρίσκεται στα δυτική είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Γεωργίου Τσόντου, Δυτικής Εισόδου και Αλεξανδρουπόλεως 7.

Πρόκειται για το τρίτο εστιατόριο McDonald’s στη Θεσσαλονίκη και το 27ο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 2 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 60 εργαζόμενοι.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το νέο εστιατόριο McDonald’s στη δυτική Θεσσαλονίκη ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών του brand ‘Experience of the Future’, φέρνοντας μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη.

Το εστιατόριο McDonald’s λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και επίσης 4 διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης, Drive Thru όλο το 24ωρο, καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο McDonald’s West Salonica ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα για ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ζεστά και λιτά, με pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση. Ένας μοντέρνος και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το τρίτο μας εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και προσφέρουμε την εμπειρία McDonald’s σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους στην πόλη, με επιλογές και υψηλή αξία. Συνεχίζουμε με το επενδυτικό μας πρόγραμμα για να φέρουμε το brand πιο κοντά σε περισσότερους επισκέπτες, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, την αξία και την ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και της εφαρμογής McDonald’s app».

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 32,8 εκατομμύρια ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ