Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΤΗ ΛΕΙΨΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΛΛΩΝ 20 ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι τα λεωφορεία για τα οποία σήμερα κλιμάκιο του δήμου βρίσκεται στη Λειψία θα έλθουν σταδιακά στην πόλη.

Στη Γερμανία βρίσκεται σήμερα κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να παραλάβει τα επόμενα περίπου είκοσι από τα συνολικά πενήντα λεωφορεία τα οποία εξασφάλισε ο δήμος από την αδελφοποιημένη πόλη της Λειψίας και τα οποία παραχωρεί στον ΟΑΣΘ, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών.

Αυτό αποκάλυψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης για τα 180 λεωφορεία τα οποία μισθώνει με leasing ο ΟΑΣΘ.

Διαβάστε σχετικά: ΟΑΣΘ: Έπεσαν οι υπογραφές για τα 180 λεωφορεία - Αρχές 2021 με wi-fi

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αυτές τις παράλληλες κινήσεις ο ΟΑΣΘ παίρνει μια μεγάλη ανάσα, σύμφωνα με πηγές του δήμου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε ότι τα λεωφορεία για τα οποία σήμερα κλιμάκιο του δήμου βρίσκεται στη Λειψία θα έλθουν σταδιακά στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί και ο ίδιος τη γερμανική πόλη στα μέσα Οκτωβρίου, ώστε να κλείσουν όλες οι σχετικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα από τα λεωφορεία τα οποία προμηθεύτηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης από τη Λειψία έχουν ήδη παραδοθεί στον ΟΑΣΘ.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ