Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς - Το πρόγραμμά του

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μέχρι το βράδυ.

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος απόψε θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, στο κέντρο της πόλης, στην Αγίας Σοφίας.

Ο κ. Σαμαράς ήρθε στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και σε λίγη ώρα θα είναι στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχει συνάντηση σε γνωστό καφέ, με φίλους και συνεργάτες του. Τον υποδέχτηκε ο συνεργάτης και πολιτικός φίλος του, Αντώνης Οικονόμου, που αποτελεί σταθερό συνομιλητή του.

Το βράδυ, στις 20.00' ο κ. Σαμαράς θα παραστεί στην εκδήλωση εγκαινίων του προεκλογικού γραφείου του κ. Σταμάτη, προκειμένου να ενισχύσει την υποψηφιότητά του, καθώς ο κ. Σταμάτης είναι βουλευτής, αλλά στο Επικρατείας και φέτος μπαίνει στη μάχη του σταυρού στην Α' Θεσσαλονίκης.

Μετά την εκδήλωση στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για την Αθήνα και πάλι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».