Skip to main content

Στην Κηφισιά το ματς με τον Βόλο για τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι - Τρεις μήνες εκτός γηπέδων ο Μπέος

Το παιχνίδι κατακυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς και επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο στον Αχιλλέα Μπέο

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου την απόφαση για την ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι, στο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Σύμφωνα με αυτή, το παιχνίδι (είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα) κατοχυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς με 3-0.

Επιβλήθηκε, δε, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο.

Η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος έχουν το δικαίωμα της έφεσης.

Σημειώνεται ότι η κάμερα της Κηφισιάς σύνελαβε τον κ. Μπέο να λέει τη λέξη «μαϊμού» με αποδέκτη τον Τετέι. «Ρε μόνος του έπεσε, η μαϊμού», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Super League:

«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ) και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ). ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 4.2.2024».