Skip to main content

Στις 27 Ιουνίου το μεγάλο τζακ ποτ στο Λαϊκό Λαχείο μοιράζει μέχρι και 4.100.000 ευρώ

Νέα εκτυπωμένη μορφή για περισσότερες επιλογές στη διάθεση των λαχνών

Το Λαϊκό Λαχείο μοιράζει συνολικά κέρδη ρεκόρ ύψους 4,1 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης, 27 Ιουνίου, σε ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ των τελευταίων ετών.

Στο ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχουν σημειωθεί 19 συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς να έχει βρεθεί νικητής στον Μεγάλο Λαχνό, γεγονός που, σύμφωνα με τον Στράτο Σαπλαούρα, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στα Ιλίσια, έχει ανεβάσει το ενδιαφέρον των παικτών στα ύψη. «Ο ενθουσιασμός του κοινού για τις τελευταίες κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το επόμενο τζακ ποτ μοιράζει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ και ήδη η ζήτηση των λαχνών είναι πολύ μεγάλη», αναφέρει ο κ. Σαπλαούρας.

Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους από τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

«Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό. Έτσι, αρκετοί από τους πελάτες επιλέγουν δυο λαχνούς, έναν με μονό και έναν με ζυγό λήγοντα, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους για κέρδη, με 10 ευρώ», τονίζει ο κ. Σαπλαούρας.

Νέα εκτυπωμένη μορφή

Διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, που προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα επιλογής του λαχνού που επιθυμούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές.

Όπως τονίζει ο κ. Σαπλαούρας «οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν πιο συγκεκριμένα τους αριθμούς που επιθυμούν. Με τη νέα εκτυπωμένη μορφή μέσα από τις τερματικές μηχανές στον πάγκο εξυπηρέτησης μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά,  συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα και το τρίδυμο».

Ειδική καλοκαιρινή κλήρωση

Το Λαϊκό Λαχείο υποδέχεται το καλοκαίρι με τη νέα ειδική καλοκαιρινή κλήρωση στις 30 Ιουνίου, με 20 τυχερές πεντάδες να κερδίζουν από 100.000 ευρώ. «Την επόμενη εβδομάδα, εκτός από την καθιερωμένη κλήρωση της Τρίτης, έχουμε και την ειδική καλοκαιρινή κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Θα προκύψουν 20 τυχεροί λαχνοί από 20 διαδοχικές κληρώσεις. Αρχικά, θα κληρωθεί ο αριθμός, στη συνέχεια η σειρά και τέλος το στοιχείο. Η διαδικασία θα επαναληφθεί ακόμα 19 φορές», υπογραμμίζει ο κ. Σαπλαούρας.