Skip to main content

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η ειδική κλήρωση Black Friday στο Λαϊκό Λαχείο

5 ευρώ η πεντάδα και εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή

Σε ρυθμό Black Friday κινείται το Λαϊκό Λαχείο, με την ειδική κλήρωση του ιστορικού παιχνιδιού να μοιράζει εγγυημένα 100.000 ευρώ την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

«Το Λαϊκό Λαχείο συμμετέχει για πρώτη φορά στην Black Friday με τους παίκτες να προμηθεύονται τους λαχνούς τους στη μισή τιμή, δηλαδή με 5 ευρώ για την πεντάδα και 1 ευρώ για κάθε λαχνό», αναφέρει ο Γιώργος Χαλαβατζής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Κηφισίας 108, στους Αμπελόκηπους.

Το εγγυημένο έπαθλο και τα μικρότερα κέρδη

«Εκτός από το εγγυημένο έπαθλο των 100.000 ευρώ που κερδίζει η τυχερή πεντάδα, η ειδική κλήρωση Black Friday του Λαϊκού Λαχείου θα μοιράσει στους παίκτες και άλλα, μικρότερα έπαθλα. Συγκεκριμένα, θα προσφέρει 10.000 ευρώ στους λαχνούς που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές και 200 ευρώ στους 119 λαχνούς σε κάθε σειρά που προκύπτουν αυτόματα από τον τυχερό λαχνό της κλήρωσης. Επίσης, 20 ευρώ θα κερδίσουν όσες πεντάδες έχουν τον ίδιο τελευταίο αριθμό με το νικητήριο λήγοντα», εξηγεί ο κ. Χαλαβατζής.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς της ειδικής κλήρωσης Black Friday στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο Δημήτρης Ρούτσιος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 71, στην Αθήνα.

Νέα εκτυπωμένη μορφή

Παράλληλα, διαθέσιμη για την ειδική κλήρωση Black Friday είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. Όπως τονίζει ο κ. Ρούτσιος, «οι πελάτες μπορούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές στον πάγκο εξυπηρέτησης, να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά,  συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

Η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου Black Friday θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.