Skip to main content

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Ο πρώην υπουργός δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του και μαζί με τη σύζυγό του προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνουν σήμερα ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους.

Οι δύο σύζυγοι μετά από πολύωρη διαδικασία κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως και των ανακριτών, για την κατηγορία της νομιμοποίηση παράνομων εσόδων ύψους 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που φέρεται να έλαβε ο κ. Παπαντωνίου ως δώρο κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του το 2003.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το ζεύγος Παπαντωνίου κατέβηκε από τον 2ο όροφο των ανακριτικών γραφείων φορώντας χειροπέδες και μπήκε σε κλούβα της Αστυνομίας.

Από εκεί οδηγήθηκαν με την αστυνομική κλούβα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης από όπου σήμερα θα μεταφέρονται στα σωφρονιστικά ιδρύματα όπου θα κρατηθούν.

Ο πρώην υπουργός δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του στις αρχές και μαζί με τη σύζυγό του προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων.