Skip to main content

Στο νέο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου ο Μητσοτάκης για τον αγιασμό

Ο κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο έργο που κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει το παλιό σχολείο που έπαθε ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό

Στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου παρέστη σήμερα, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο έργο που κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει το παλιό σχολείο που έπαθε ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Παράλληλα, στις 11:30 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Φάρσαλα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Αυγούστου δόθηκε στα παιδιά και την κοινότητα του Δαμασίου το νέο σχολείο που χτίστηκε στη θέση εκείνου που είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια του καταστροφικού σεισμού στην Ελασσόνα τον περασμένο Μάρτιο.

«Το Μάρτιο ο σεισμός κατέστρεψε το Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Είχα υποσχεθεί στον Διευθυντή πως θα χτιστεί νέο σχολείο το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα το καινούργιο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρόνια», είχε αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου.