Skip to main content

Στον ανακριτή ο ψυκτικός για τη δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά

Ένας διαπληκτισμός για ασήμαντη αφορμή φέρεται να «όπλισε» το χέρι του 31 ετών ψυκτικού, που κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με σφυρί 63χρονη.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται ο 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικών, ο οποίος κατηγορείται τραυμάτισε θανάσιμα με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά (δείτε εδώ).

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης πέρασε το κατώφλι της εισαγγελέως ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για την απαγγελία των εις βάρος του κατηγοριών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Υπενθυμίζεται, πως αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε από χθες την πόλη. Ο 31χρονος είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης, για να επισκευάσει το κλιματιστικό.

Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος, ελληνικής καταγωγής, σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί. Στη συνέχεια ο 31χρονος αποχώρησε από το σπίτι, πετώντας το αντικείμενο με το οποίο χτύπησε την άτυχη γυναίκα.

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια από θλών – τέμνων όργανο. Τη σορό της άτυχης γυναίκας βρήκε χθες το πρωί η κόρη της.