Skip to main content

Στους «8» του Mundial η Βραζιλία, 2-0 το Μεξικό (video)

Η «Σελεσάο» επικράτησε της «Ελ Τρι» με σκόρερ τους Νεϊμάρ - Φιρμίνιο και στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με το Βέλγιο ή την Ιαπωνία

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Mundial πανηγυρίζει η Βραζιλία κερδίζοντας με 2-0 το Μεξικό στη «Samara Arena».

To σκορ για τη «Σελεσάο» άνοιξε στο 51΄ο Νεϊμάρ με προβολή προ κενής εστίας έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Γουίλιαν ενώ κλείδωσε τη νίκη στο 88΄όταν ο Νεϊμάρ βγήκε αντεπίθεση πλασάροντας τον Γκιγιέρμε Οτσόα που βρήκε τη μπάλα με τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο να κινείται στην πορεία της στέλνοντας την στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Σημειώνεται πως πλέον οι πεντάκις πρωταθλητές Κόσμου περιμένουν να αντιμετωπίσουν στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Βέλγιο - Ιαπωνία (απόψε στις 21:00) την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 21:00. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τίτε θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καζεμίρο καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Παουλίνιο (Φερναντίνιο 80΄), Γουίλιαν (Μαρκίνιος 90΄+ 1΄), Νεϊμάρ, Κουτίνιο (Φιρμίνιο 86΄), Γκάμπριελ Ζέσους.

Μεξικό (Οσόριο): Οτσόα, Άλβαρες (Ντο Σάντος 55'), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Ράφα Μάρκες (Λαγιούν 46΄), Κάρλος Βέλα, Λοθάνο, Τσιτσαρίτο (Χιμένες 60΄).