Skip to main content

Superleague 2: Ήττα σοκ για τον Ηρακλή στη Λάρισα

Ο Γηραιός δέχθηκε γκολ στο τέλος και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική

Χωρίς νίκη παραμένει μετά από τρεις αγωνιστικές στη Superleague 2 ο Ηρακλής, αφού μετά από δύο ισοπαλίες γνώρισε την ήττα σήμερα στον αγώνα με τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική στο AEL FC Arena.

Ο Γηραιός παρουσίασε σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης καθ' όλη τη διάκρεια του παιχνιδιού και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δίνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στους βυσσινί.

Μοναδική μκαλή στιγμή για τους κυανόλευκους στο 46' όταν ο Κουντουριώτης με συρτή σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Κούστα που βρήκε την μπάλα εξ επαφής ωστόσο την έστειλε πάνω στον Σουλούκο.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πίεσε για το γκολ και τα κατάφερε στο 87' με σουτ του Κοσονού, με τον Βελλίδη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (66′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (66′ Κοσσονού), Πλέγας, Αντράντα, Μαυριάς (90+1′ Γιανναράκης), Πεντρόσο, Όγκμποε.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Χρουστσιέλ, Γκμπενιόν, Βιτλής, Δοϊράνλης, Λύγκας (79′ Γκάγιτς), Έμπο (46΄ Τόρες), Σίλβα, Κουντουριώτης (79′ Τσουμάνης), Κούστα (58′ Στοΐσεβιτς).