Skip to main content

Κασσελάκης: Αρχίζει ένας νέος κύκλος για το κόμμα με τη Βούλα Κεχαγιά - Υποψήφια για την Ευρωβουλή η Δώρα Αυγέρη (vid)

Η γνωστή δημοσιογράφος αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, αντικαθιστώντας τη Δώρα Αυγέρη που θα δώσει τη μάχη των Ευρωεκλογών

Αλλαγή σκυτάλης στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύπο ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, με τη δημοσιογράφο, Βούλα Κεχαγιά να αναλαμβάνει τη θέση που κατείχε μέχρι τώρα η Δώρα Αυγέρη.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου κοινωνικής διασύνδεσης του κ. Κασσελάκη, ο οποίος ανέφερε πως θα τον εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, «εκεί από όπου ξεκίνησε», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως θα είναι «στην πρώτη γραμμή της μάχης των Ευρωεκλογών», επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

«Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο», αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να προβάλλουμε τι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», ανέφερε η Βούλα Κεχαγιά.

Ο πρόεδρος του κόμματος ευχήθηκε και στις δύο καλή επιτυχία, σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του.

 

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στον νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας.

Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της.

Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο».