Skip to main content

Σύσκεψη εργασίας για την αστυνόμευση στον δήμο Χαλκηδόνος

Στη σύσκεψη παρέστησαν μέλη της δημοτικής αρχής και αξιωματούχοι της ελληνικής αστυνομίας

Η ασφάλεια των δημοτών, αλλά και ευρύτερα η αστυνόμευση της περιοχής και των οικισμών του δήμου Χαλκηδόνος βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο δημάρχου στα Κουφάλια, με πρωτοβουλία του δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνος, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνος, του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου καθώς και Αστυνομικός Διευθυντής ως εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Από πλευράς Δήμου Χαλκηδόνος συμμετείχαν πέραν του Δημάρχου και οι Αντιδήμαρχοι Ζήσης Βαϊνάς, Διαμαντής Διαμαντής και Γιώργος Παπαχρηστούδης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάσθηκε αναλυτικά η κατάσταση που επικρατεί σε όλη την επικράτεια του δήμου Χαλκηδόνος, ενώ επισημάνθηκαν ιδιαίτερες περιοχές και καταστάσεις που χρήζουν λήψης επιπλέον μέτρων, προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο αστυνόμευσης και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τη συνεργασία τους, καθώς και για το σημαντικό έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο κ. Αναγνωστόπουλος εξέφρασε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για την έμπρακτη και διαχρονική υποστήριξη του δήμου προς όλα τα τοπικά αστυνομικά τμήματα ενώ πρότεινε την επανάληψη της σχετικής σύσκεψης ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να αποτιμάται η κατάσταση και το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων.