Skip to main content

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Τα ανάκτορα στη Μαδρίτη επιβεβαίωσαν ότι ο βασιλιάς Φίλιππος και η σύζυγός του θα παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Στην Αθήνα μεταβαίνουν ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος, η σύζυγός του Λετίθια, όπως και ο εξόριστος βασιλιάς Χουάν Κάρλος για να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα τελεστεί τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Όπως μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ, τα ανάκτορα στη Μαδρίτη επιβεβαίωσαν ότι ο βασιλιάς Φίλιππος και η σύζυγός του θα παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου, θείου του Ισπανού μονάρχη και αδελφού της μητέρας του Σοφίας.

Το ισπανικό περιοδικό «HOLA!» γράφει χαρακτηριστικά ότι η Σοφία, αδερφή του εκλιπόντα, βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Αθήνα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ελληνική πρωτεύουσα θα μεταβούν τις επόμενες ώρες και οι δύο κόρες της, πριγκίπισσες Ελενα και Κριστίνα της Ισπανίας.

Στην κηδεία το «παρών» θα δώσει και ο Χουάν Κάρλος, επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι, υποστηρίζει ο Κάρλος Χερέρα, διευθυντής και παρουσιαστής της εκπομπής «Herrera en Cope». Οι δύο οικογένειες, καταλήγει το ρεπορτάζ του ισπανικού περιοδικού, περνούσαν επί χρόνια μαζί τα καλοκαίρια τους στο παλάτι «Marivent» και τα ξαδέρφια είχαν αναπτύξει στενούς δεσμούς.