Skip to main content

Ταχιάος: Ο χρόνος μέχρι τις 1/9 δεν επιτρέπει αρραβώνες ή γάμους

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» κατηγόρησε την κ. Νοτοπούλου ότι πρόσφερε εμφατικά στήριξη στον κ. Ζέρβα στον β' γύρο των εκλογών.

Απάντηση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου έδωσε μέσω του facebook ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» Νίκος Ταχιάος αναφορικά με το θέμα της σύμπραξης του ή μη με τον εκλεγμένο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Απαντώντας στην κ. Νοτοπούλου που τον χαρακτήρισε «Αγαμέμνονα», ο κ. Ταχιάος επισημαίνει πως «η κυρία Νοτοπούλου τίμησε με τον δημόσιο σχολιασμό της το προχθεσινό post μου για τα δημοτικά. Παραδόξως παραμένει στο προεκλογικό επιθετικό και συνήθως προσωπικά δηκτικό ύφος της μολονότι επί της ουσίας δεν διαφωνούμε αν και έχουμε διαφορετικές αφετηρίες στους συλλογισμούς μας. Η ίδια επιθυμεί την δικαίωση της απλής αναλογικής, εγώ την διοίκηση της πόλης», αναφέρει ο κ. Ταχιάος για να προσθέσει:

«Εν πάση περιπτώσει! Επανέρχομαι μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω ότι από την συγκαταβατικότητα μέχρι την ταύτιση υπάρχει μία απόσταση που κατά πάσα πιθανότητα είναι αγεφύρωτη. Ούτε οι κομματικές ντιρεκτίβες μπορούν να μου επιβάλουν, ούτε βεβαίως ο χρόνος που απομένει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου επιτρέπει αρραβώνες ή γάμους. Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Ο δρόμος των προγραμματικών συνεργασιών είναι μπροστά μας. Όμως το τιμόνι δεν είναι στα δικά μου χέρια, αλλά στου εκλεγέντος δημάρχου, αυτού στον οποίο η κυρία Νοτοπούλου έσπευσε εμφατικά να προσφέρει στον δεύτερο γύρο την εμπιστοσύνη της παράταξης της και του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ μπορώ μόνο να είμαι σε αναμονή».