Skip to main content

Το τετ α τετ του Γιάννη Μπρατάκου με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη

Η στήριξη Μπρατάκου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή δίνει μάχη για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης

Τη στήριξή του στον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κωνσταντίνο Ζέρβα εξέφρασε ο Γιάννης Μπρατάκος, με τον οποίο συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού κ. Μπρατάκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παρουσία του πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης με τη διευρυμένη σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε η επανεκλογή Ζέρβα.

Με ανάρτησή του ο κ. Μπρατάκος εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή του στον κ. Ζέρβα ο οποίος την Κυριακή δίνει τη μάχη για την διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Πολλές και θετικές παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την τελευταία τετραετία. Αντιμετωπίστηκαν κρίσεις, δρομολογήθηκαν επενδύσεις, και υλοποιήθηκαν έργα που παρέμεναν στάσιμα για χρόνια. Ακόμη περισσότερα μπορούν να συμβούν, ώστε η πόλη να μεταμορφωθεί σε αυτό που οραματιζόμαστε, υπό την έμπειρη κατεύθυνση του καλού μου φίλου και Δημάρχου, Κωνσταντίνος Ζέρβας», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μπρατάκος.