Skip to main content

Τέξας: Boeing 737 γλιστρά από τον διάδρομο στο γρασίδι - Το εγκατέλειψαν οι επιβάτες (vid)

Άμεση εκκένωση του αεροσκάφους της United Airlines - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των 160 επιβατών και των 6 μελών του πληρώματος

Νέα παρ ολίγον «τραγωδία» με πτήση της United Airlines, καθώς αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης στο διηπειρωτικό αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον του Τέξας το πρωί της Παρασκευής, αναγκάζοντας τους επιβάτες να το εκκενώσουν.

Σύμφωνα με την nypost, το Boeing 737 MAX 8, το οποίο έφτασε από το Μέμφις, «γλίστρησε» στο γρασίδι κατά την έξοδό του στον τροχόδρομο γύρω στις 8 π.μ., ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

«Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στον τροχόδρομο και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον τερματικό σταθμό», πρόσθεσε η FAA.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των 160 επιβατών και των έξι μελών του πληρώματος, οι οποίοι χρησιμοποίησαν σκάλες για να βγουν από το αεροπλάνο, ενώ οι λειτουργίες του αεροδρομίου δεν επηρεάστηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι.

 

 

Το περιστατικό της Παρασκευής ήταν το τρίτο που αφορά αεροπλάνο της United αυτή την εβδομάδα, καθώς την Πέμπτη, μια πτήση με προορισμό την Ιαπωνία αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όταν το αεροπλάνο έχασε ένα ελαστικό μετά την απογείωσή του στο Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή: Reuters