Skip to main content

Θεοδωρικάκος από Μόντρεαλ: Η φωνή των Ελλήνων του εξωτερικού να είναι δυνατή στις ευρωεκλογές

Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες και κινδύνους αλλά και νέες ευκαιρίες, σημείωσε ο πρώην υπουργός

Κάλεσμα συμμετοχής στους Έλληνες ομογενείς να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές και στις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο απηύθυνε από το Μόντρεαλ, πρώτο σταθμό της περιοδείας στον Καναδά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στη Λακωνική Αδελφότητα της πόλης, ο κ. Θεοδωρικάκος επεσήμανε ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να κρατάμε την Πατρίδα μας ισχυρή.

«Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες και κινδύνους αλλά και νέες ευκαιρίες. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα μέσα σε τέτοιες συνθήκες να ενώσουμε τους Έλληνες, να ενώσουμε και να ενισχύσουμε τον Παγκόσμιο Ελληνισμό», είπε χαρακτηριστικά και έδωσε έμφαση στην ανάγκη όλες και όλοι να δώσουν το «παρών» στις κάλπες για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη.

«Θέλω να σας καλέσω να συμμετέχετε στις ευρωεκλογές, να ασκήσετε το δικαίωμα που έχετε. Ψηφίζοντας και για την Ελλάδα και για τη Ευρώπη. Επιλέγοντας να συμβάλετε στη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας, στην ισχυρή, πατριωτική φωνή και παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρώπη», σημείωσε.