Skip to main content

Θεοδωρικάκος: Εθνική προτεραιότητα η στήριξη της οικογένειας (video)

Απαιτούνται μέτρα στήριξης της οικογένειας και αλλαγή νοοτροπίας για να προχωρήσουμε μπροστά, ανέφερε ο βουλευτής

«Είναι τραγικό, τα τελευταία χρόνια οι αριθμοί παραπέμπουν σε πόλεμο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «Η στήριξη της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και η αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος είναι εθνική προτεραιότητα»

«Έχουμε 182.000 περισσότερους θανάτους από γεννήσεις» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι απαιτούνται μέτρα στήριξης της οικογένειας και αλλαγή νοοτροπίας για να προχωρήσουμε μπροστά.
 

Ερωτηθείς για τον γάμο των ομοφύλων, ο ίδιος σημείωσε: «Συζήτησα με αρμόδιους φορείς για την τεκνοθεσία όπως είναι το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ήδη υπάρχει νόμιμη τεκνοθεσία μονογονέων, όπου ασφαλώς υπάρχει και αριθμός ομοφυλόφιλων. Είναι ελεύθερο δικαίωμα η σεξουαλική συμπεριφορά. Το δικό μου πρότυπο είναι η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Μεγάλωσα με άπειρη αγάπη από τον πατέρα και τη μητέρα μου και τη δίνω με τη γυναίκα μου στα παιδιά μου. Πρέπει να ηρεμήσει και να αποδραματοποιηθεί η συζήτηση. Ρυθμίζεται μια πραγματικότητα και τίποτα άλλο».

«Όλη η ΝΔ πιστεύει στην οικογένεια και τις μεταρρυθμίσεις. Είναι μια απλή ρύθμιση που πρέπει να αποδραματοποιηθεί» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, δηλώνοντας πως στο πλαίσιο αυτό θα τη στηρίξει.