Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 12 ακυρώσεις πτήσεων AEGEAN-Olympic Air λόγω απεργίας - Ποιες τροποποιήθηκαν

Δώδεκα πτήσεις ακυρώθηκαν αύριο της AEGEAN και της Olympic Air ενώ έντεκα τροποποιήθηκαν και άλλαξαν ώρες - Όλες οι αλλαγές.

Αρκετές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air από και προς Θεσσαλονίκη ακυρώθηκαν και τροποποιήθηκαν για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου λόγω της 6ωρης στάσης εργασίας (10:00-16:00) της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) και της 24ωρης στάσης εργασίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Όσον αφορά τις πτήσεις εσωτερικού από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ακυρώθηκαν έξι πτήσεις των δύο εταιρειών, ενώ έξι πτήσεις ακυρώθηκαν και προς τη Θεσσαλονίκη από άλλα αεροδρόμιο.

Στις πτήσεις του εξωτερικού, τροποποιήθηκαν και άλλαξαν ώρες από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πέντε πτήσεις των δύο εταιρειών ενώ προς τη Θεσσαλονίκη τροποποιήθηκαν τέσσερις πτήσεις εξωτερικού.

Στις πτήσεις εσωτερικού, τροποποιήθηκαν και άλλαξαν ώρες μία πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μία πτήση προς σε αυτό.

Συνολικά η AEGEAN και η Olympic Air προχώρησαν σε ακυρώσεις 50 πτήσεων καθώς και σε τροποποιήσεις 42 πτήσεων, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού δικτύου τους.

Αναλυτικά όλες οι ακυρώσεις πτήσεων εσωτερικού της AEGEAN:

Αναλυτικά όλες οι ακυρώσεις πτήσεων εσωτερικού της Olympic Air:



Αναλυτικά οι τροποποιήσεις πτήσεων εξωτερικού της AEGEAN:



Αναλυτικά οι τροποποιήσεις πτήσεων εσωτερικού της AEGEAN:

«Η AEGEAN και η Olympic Air θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να προωθήσουν τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων στις πτήσεις των δικτύων τους, τις επόμενες ημέρες», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.