Skip to main content

Αγγελούδη στηρίζει η παράταξη Τσαβλή στον δεύτερο γύρο για τον δήμο Θεσσαλονίκης

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να φύγει από το τέλμα, γι' αυτό και στηρίζουμε τον κ. Στέλιο Αγγελούδη για δήμαρχο Θεσσαλονίκης», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης

Τη στήριξή της στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κωνσταντίνο Ζέρβα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωση η παράταξη «Όλοι Εμείς» με επικεφαλής τον Δρόσο Τσαβλή.

«Θα στηρίξουμε εκείνον τον υποψήφιο δήμαρχο του οποίου το πρόγραμμα παρουσιάζει συγκλίσεις με το δικό μας σε ζωτικά σημεία, με μοναδικό στόχο την προκοπή της πόλης και τη λύση των καθημερινών προβλημάτων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να φύγει από το τέλμα, γι' αυτό και στηρίζουμε τον κ. Στέλιο Αγγελούδη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης», επισημαίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης:

«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, που «υιοθέτησαν» το πρόγραμμά μας με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή.

Μέσα σε αντίξοες συνθήκες, οι συνδημότες μας αναγνώρισαν την έντιμη προσπάθειά και μας τίμησαν, προσφέροντας μας μια βάση για το μέλλον.

Δεσμευόμαστε κι εμείς να τιμήσουμε την προτίμηση τους, μέσα από τη συνεχή και εποικοδομητική  παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Δεσμευόμαστε να ασκούμε έλεγχο όπου χρειάζεται και να υποστηρίζουμε ό,τι αξίζει.

Η ψήφος μας την ερχόμενη Κυριακή πρόκειται να έχει καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Θα στηρίξουμε εκείνον τον υποψήφιο δήμαρχο του οποίου το πρόγραμμα παρουσιάζει συγκλίσεις με το δικό μας σε ζωτικά σημεία, με μοναδικό στόχο την προκοπή της πόλης και τη λύση των καθημερινών προβλημάτων.

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλο χρόνο.

«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» στην προεκλογική περίοδο, με συνέπεια εκφράσαμε την άποψη ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να φύγει από το τέλμα, γι' αυτό και στηρίζουμε τον κ. Στέλιο Αγγελούδη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.